Dine valg.

Kjære medlem,

Situasjonen vi står i er vanskelig for oss alle. Det viktigste er selvsagt at vi holder oss friske. Vi på e2 gleder oss til å åpne dørene igjen slik at vi kan fortsette med å gi deg treningsglede.

Vi har sett på ulike måter å kompensere deg for de dagene vi nå holder stengt, og ønsker å gi deg 3 valgmuligheter. Vi står ovenfor den mest utfordrende perioden i e2 sin historie, og håper derfor du velger et av de 2 første valgene. Dette også for å sikre at du har et treningssenter å komme tilbake til. I bunnen av siden finner du skjema for enkelt å varsle oss om ditt valg.

Du må ta stilling til valgene innen torsdag 4. april kl. 12:00  slik at vi har en mulighet til å gjennomføre dette. Og :

Som nevnt setter vi stor pris på medlemskap som opprettholdes gjennom denne perioden. Og det skal lønne seg å være lojal!

Valg 1. Alt som før

Du trenger ikke foreta deg noe og alt går som normalt. Vi etter stor pris på om du ikke foretar deg noe, og vi kan være i stand til å åpne dørene igjen etter at denne krisen er over.

Valg 2. Gled en venn

Ved å velge dette kan du gi bort et 2 måneders medlemskap til en som ikke er medlem hos oss allerede. Kanskje det er en du ønsker å trene sammen med? Følg lenken nedenfor og legg inn info så ordner vi resten.

Valg 3. Jeg vil fryse medlemskap fra dato du gir oss beskjed til vi åpner.

Vi er pålagt å holde stengt og krysser du av for valg 3 kan du fryse medlemskapet ditt fra og med din beskjed til oss og til vi åpner. Vi har endret reglene for frys per 26. mars. Når vi åpner senteret igjen, vil ditt medlemskap automatisk åpnes. For at vi skal rekke å få frosset ditt medlemskap før trekk/faktura går ut, må du gi oss beskjed før 4. april om det skal effektueres i april. 2 uker blir da redusert på din faktura i april. Viser det seg å vare lenger fortsetter reduksjonen automatisk, da på faktura/trekk i mai. Har du valgt frys så trenger du ikke gi oss ny beskjed.

NB! Systemene våre er slik at trekk og faktura sendes bank i forkant, derfor disse fristene. Du kan ikke stoppe avtaletrekk eller ignorere faktura, dette må kommuniseres med oss.

Dersom du ikke foretar deg noe går alt som normalt!

Fyll ut skjema under for å informere oss om ditt valg:

e2 Pindsle

e2 Framnæs

e2 Yogastudio