e2 Trening kjøper Stamina Sandefjord

Fra 1. september kan du trene på begge sentrene, uten ekstra kostnad!

Som før, bare enda bedre

Nå kan du glede deg til at Stamina Sandefjord blir en del av e2, da får du enda større tilbud. Mye blir som før, men enda bedre.  Vi skal minst en divisjon opp på begge sentrene.

Helt konkret er planene som følger:

  • Stadig større timeplan på e2 Framnæs
  • Bra utstyr med jevnlige oppgraderinger på begge sentre
  • Topp instruktører begge steder, både når det gjelder utdanning og erfaring
  • Svært godt PT tilbud på begge sentre, både en til en og i små grupper

Sammenslåingen betyr at vi kan tilby det beste innen trening, på begge kanter av byen

Med utvidelsen kan vi skape variert og godt tilbud til alt fra ungdom til pensjonister. Du kan velge mellom over 100 gruppetimer i uka! Dere som kjenner e2 allerede, vet at vi er opptatt av å levere mer enn selve treningsfasilitetene. Vi vil skape et miljø som gjør at du trener jevnt og trutt, år etter år. Både på Pindsle og Framnæs skal du kunne slå av en prat, ta en kaffekopp og spise frokost etter morgentimen. e2 vil gjøre en forskjell og bidra positivt til Sandefjordingers helse, sammen med dere.

Som medlem kan du trene fritt på 2 sentre, e2 Pindsle og e2 Framnæs

Etter overgangen til 2 sentre vil du beholde den prisen du har i dag. Og kanskje har du lyst på mer trening? Eller du har en favoritt-time eller instruktør du vil ha mer av? Eller kanskje bor du i nærheten av ett senter og jobber i nærheten av et annet? Nå kan du fritt flyte mellom 2 sentre!

Sammenslåingen betyr at vi kan tilby det beste innen trening, på begge kanter av byen

 I løpet av høst/vinter vil vi feire at e2-familien har blitt større. Vi kommer til å invitere deg til fest. Følg med på Facebook og oppslag på sentrene!

 Fakta – nye e2 Trening

 Noen timer vil være like på begge sentre, men det skal også være spesialiteter på hvert senter.  Vi vil gradvis øke tilbudet, men ikke endre så mye på gruppetilbudet ved hvert senter i høst. Åpningstidene blir som før. Parkering er 3 timers gratis parkering. På Framnæs må du ha oblat (kr. 150,- per år).

Vi gleder oss til en aktiv og spennende høst sammen!