e2 yogastudio – Informasjon om timene

Myk Yoga:

En yogatime, der vi har fokus på pust, smidighet og bevegelse. Dette er en time som passer for alle. Fin for deg som er ny på yoga.

Ashtanga Yoga:

En dynamisk yogatime, der vi synkroniserer pust og bevegelse. Vi går grundig og rolig frem. Stillingene flyter i hverandre, med fokus på styrke, pust, fleksibilitet og utholdenhet. Passer for alle.

Vinyasa Yoga:

En lett dynamisk time, der vi synkroniserer pust og bevegelse. Stillingene flyter i hverandre. I denne klassen går vi igjennom hver stilling og flow dypere enn i power yogaen. Passer for alle og gjerne for de som etterhvert vil teste ut Power Vinyasa.

Power Vinyasa Yoga:

En morsom og effektiv yogatime. Vi synkroniserer pust og bevegelse,der stillingene flyter i hverandre. Fokus på styrke, pust, fleksibilitet og utholdenhet. Passer for deg som har gjort yoga tidligere.

Hatha Yoga:

En rolig og behagelig yogaklasse. Vi har fokus på pusteteknikker, solhilsen, øvelser som mykgjør ryggen, styrke og dyp avspenning. En time som passer alle nivåer.

Studio Sculpt:

Studio sculpt er en dynamisk time, hvor vi bruker lette vekter eller annet utstyr for å sculpte musklene våre. Vi jobber med mange repetisjoner og følger bevegelsene til musikk. Her trener vi igjennom hele kroppen, med fokus på core muskulatur hele timen. Passer for alle og for deg som vil svette litt.

Yin Yoga:

Gi slipp på spenninger og øk bevegeligheten med deilig yin yoga. Vi sitter i yoga stillingene over lenger tid for å nå dypere inn til kroppens ledd, sener og bindevev. Fin time for deg som er ny på yoga.

Slow Flow Yoga:

En rolig feelgood klasse med fokus på bevegelighet , pust og avspenning. Passer for deg som er ny på yoga eller deg som trenger økt bevgelighet og en pust i bakken i en hektisk hverdag.