Gi deg selv en personlig trener!

Personlig trening

Har du tanker om å starte et nytt og bedre liv? Vil du komme i gang med gode vaner med trening og kosthold, men du vet ikke helt hvor du skal begynne? Vi kan hjelpe deg! På e2 har vi noen av markedets absolutt mest erfarne og utdannede personlige trenere.

Vi hjelper deg med å nå dine mål!Vi på e2 mener at alle kan dra god nytte av å lære av en personlig trener (PT). Vi har god erfaring med å følge opp alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere, og vet hvor mye små endringer kan føre til store gevinster for helse og prestasjon. Enten du er ute etter et langsiktig samarbeid for å endre din livsstil, eller noen timer for å korrigere din nåværende trening, vil vi kunne hjelpe deg til å nå dine mål.

En personlig trener vil i samarbeid med deg kartlegge ditt utgangspunkt, dine mål, og også finne ut av dine behov og skreddersy et helhetlig opplegg som passer deg.

Kvalitet i hver repetisjon – Du vil lære å trene riktig og effektivt

Ved å sørge for tett oppfølging hele veien, god coaching og motivering under timene, samt oppfølging på mail/tlf, vil du få best mulig hjelp til å nå dine mål på en effektiv og trygg måte. Du vil ikke bare bli trent av en PT, men du vil lære deg det du trenger å kunne for å hjelpe deg selv videre!

Ønsker du å få en best mulig start på treningen, eller vil du ha hjelp til å ta treningen til et helt nytt nivå? Hos oss finner du et stort team av personlige trenere med solid kompetanse og erfaring innen forskjellige områder, og vil kunne tilby deg god hjelp uansett treningsbakgrunn og målsetning.

Hvilken PT ønsker du? Les mer om våre personlige trenere under dette eller spør oss i resepsjonen.