Folk som starter på e2 blir på e2!

Vi vet at terskelen for å gå inn på et treningssenter stadig blir høyere. Det er kanskje ikke så rart med den visuelle profilen mange i vår bransje viser i sin markedsføring. Vi hører stadig folk si at «jeg må bare komme meg i litt form først».  Og etterpå – «så feil kunne jeg ta». På e2 har vi et treningssenter og helsetilbud som alle kan trives med.

 Service

På e2 har vi fokus på service, tilstedeværelse  og det «å gi det lille ekstra». Det er nok av treningssentre som er utstyrsfabrikker uten hjelp og miljø. Vi vil være noe annet! På e2 treningssenter skal du bli ønsket velkommen og ikke minst motivasjon og glede i treningen din. Hos oss kan du komme å trene uansett mål eller utgangspunkt.

Renhold

Vi vil at du skal komme til et innbydende senter. Vår ekstra innsats for godt renhold står sentralt i vår filosofi.

Kompetanse

På e2 finner du bransjens mest kompetente medarbeidere. Alle våre veiledere er også personlige trenere. Vi har tiltrukket oss «de beste» og mest erfarne folka. Dette for å gi deg det du trenger for å oppnå ditt mål.

Mangfold og valgmuligheter

e2 har distriktets største og mest varierte timeplan for gruppetimer. Vi vet at det å trene sammen med andre for noen kan gi ekstra motivasjon. Og her finner du et «hav» av muligheter, på alle nivåer. Sjekk gjerne timeplanen på disse sidene eller last ned vår app E2Treningssenter. Her har vi valg for godt voksne, folk som vil noe med idretten sin, markedets beste tilbud på sykkel, rotimer i sal, yoga, dans, styrketimer i sal, funksjonell trening, basisball, Les Mills produkter og en haug med andre ting. Spør oss gjerne om råd før din første gruppetime!

Utstyr

Når du trener på e2 skal du vite at du trener på noe av det beste innen treningsutstyr. Og her har vi det de aller fleste trenger enten du skal trene styrke eller kondisjon.

Velkommen til oss! Prøve? Send oss en mail på post@e2trening.no eller ring 45 22 49 49