Treningscamp

Velkommen til treningscamp på e2 Framnæs lørdag 15.februar.

Vi inviterer til en lørdag fullspekket av smilepuls, treningsglede og masse energi. I tillegg til e2´s fantastiske instruktører har vi fått med oss Sølve Sundrehagen og Fitfocus Desiree Andersen på laget. Timeplanen inneholder alt fra løp, dans, yoga, foredrag, bootcamp, sykkel mm. Lunch er inkludert og serveres hos fantastiske Nina og Dag på Magasinet.

Arrangementet er for alle, uavhengig om du er medlem på e2 eller ikke. Ta med deg venner, kollegaer og kjente på en morsom og variert treningsdag som garantert vil fylle opp energilageret ditt og få smilet til å gå rundt.

PRIS: 799,- ink lunsj, kaffe/te og fruktpause.

e2 har samarbeidsavtale med flere forskjellige lokale bedrifter. Denne dagen vil det bli handlegate med stands, utsalg fra butikkene, gode priser og god stemning fra flere forskjellige butikker. Shopping og trening, bedre blir det ikke!

Vi avslutter kvelden med felles middag på Huset kl.19:30. Husk å legge igjen en kommentar om du ønsker å booke plass til middag i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet. Mat/drikke betales av hver enkelt.

Merk: Påmeldingen er bindene og du vil i løpet av noen dager motta faktura på mailadressen du registrerer i skjemaet under.

e2 Pindsle

e2 Framnæs

e2 Yogastudio