Personlig trening

Vi hjelper deg med å nå dine mål!

Vi på e2 mener at alle kan dra god nytte av å lære av en personlig trener (PT). Vi har god erfaring med å følge opp alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere, og vet at små endringer kan føre til store gevinster for helse og prestasjon. Enten du er ute etter et langsiktig samarbeid for å endre din livsstil, eller noen timer for å korrigere din nåværende trening, vil vi kunne hjelpe deg!

En personlig trener vil, i samarbeid med deg,  kartlegge ditt utgangspunkt, dine mål, og også finne ut av dine behov og skreddersy et helhetlig opplegg.

Kvalitet i hver repetisjon – Du vil lære å trene riktig og effektivt

Ved å sørge for tett oppfølging hele veien, god coaching og motivering under timene, samt oppfølging på mail/tlf, vil du få gode resultater på en effektiv og trygg måte. Du vil ikke bare bli trent av en PT, men du vil lære deg det du trenger for å kunne for å hjelpe deg selv videre! Dette er garantert en god investering.

Ønsker du å få en best mulig start på treningen, eller vil du ha hjelp til å ta treningen til et helt nytt nivå? Hos oss finner du et stort team av personlige trenere med solid kompetanse og erfaring innen forskjellige områder, og vil kunne tilby deg god hjelp uansett treningsbakgrunn og målsetning. Våre personlige trenere har spesialkompetanse på forskjellige fagfelt, i tillegg til sin generelle utdannelse som PT.

En personlig trener kan du bestille for 2 eller 100 timer.. Opp til deg!

Hvilken PT ønsker du?

Se våre personlige trenere her   

Vi tilbyr også personlig trening i små grupper – såkalt Smallgroups 

Vi har også personlig trening i små grupper. Her kan du, sammen med andre (venner, kolleger eller «hvem som helst») få ekstra oppfølging og garantert stor treningsglede. Dette er et rimeligere alternativ til personlig time med trener.

Ta kontakt på : martine@e2trening.no for pris og en uforpliktende prat med en av våre personlig trenere.