Sykkel i sal

e2 har landets mest innovative sykkelkonsept.

Ordinær spinning:

Vi har et bredt sykkeltilbud, både for deg som vil sykle lett og for deg som ønsker en tøffere økt. Med 40 spinningsykler på Pindsle og egen salg for smågrupper (wattbike på Pindsle)) får du garantert det du er ute etter. Vi har trukket til oss de beste instruktørene og garanterer trivsel og resultater. Hos oss finner du nybegynnertimer, spesialtimer for godt voksne, intervalltimer, wattbaserte timer og mye mer. Sjekk ut timeplanen vår for sykkel og bli imponert!

Vi har følgende timer på timeplan:

SYKKEL EVERYBODY

En 45 min. sykkeltime som passer for alle.

SYKKEL INTERVALL

Time med høy intensitet bygd opp i intervaller. Tydelige forskjeller på hvile og arbeidsperioder. Effektiv og prestasjonsfremmende økt.

SYKKEL ENERGY

En time med mer intensitet enn en everybody! Variert intensitet og musikk.

 

e2 UTE : Om våren har vi flere timer utendørs . Sykkel Landevei, Bootcamp , løpegrupper og gågrupper. Meld deg inn i vår facebook- gruppe e2 ute. Her får du informasjon når konseptet starter opp.

e2 har  landets eneste og første totalprodukt for deg som vil noe mer med syklingen, vil sykle ute til våren eller delta i sykkelritt.

Wattbike må ikke forveksles med vanlige spinningssykler med wattmåling. Wattbike er noe helt annet. Syklene blir brukt av sykkelproffer (blant annet Team Sky) og andre toppidrettsutøvere (roere, fotballspillere, friidrettsutøvere)

Test på sykkel

Vi utfører tester på sykkel. Her kan du få en fullstendig profil og vi gir deg i tillegg til o2 opptak og terskelwatt en «haug» med andre verdier. Vi kan kartlegge dine sterke og svake sider og gi deg oppgaver du kan jobbe med for å bli bedre på sykkel. test foregår på e2 Pindsle.