Høst på e2

Velkommen til en trening på e2, Pindsle eller Framnæs. Vi gleder oss til ny timeplan, masse spennende aktiviteter og en aktiv høst. På e2 er vi opptatt av deg som medlem! Vi har fokus på trivsel og det å gi deg «det lille ekstra». Vi vet jo at når du trives så er det også mye lettere å få til de gode og varige vanene. Om du ikke har besøkt oss før – ta turen og snakk med oss. Vi er veldig opptatte av å gi deg en god start. Du kan også booke time for en prat, omvisning eller for å prøve oss. Dette kan gjøres på tone@e2trening.no – eller ringe oss på 452 24 949.

e2 tilbyr et utall av gruppetimer, alt fra seniortimer, timer for menn, sykkeltimer for både nybegynnere og viderekomne, roklasser, løp både ute og inne, dansetimer, tabata, klassiske saltimer, og masse mer. I tillegg har vi et godt utvakg av Les Mills sine produkter. Og ikke minst : treningssaler der du har god plass, mange apparater, gode soner for frivekter og egne små rom du kan bruke om du vil trene mer alene. På Framnæs åpner vi nå i høst også et eget yogastudio. Her kommer det snart mer info.

Så – velkommen til oss. Vi er sikre på at du vil trives, og at vi kan gi deg den inspirasjonen og treningen du er ute etter. Er du 14 år eller 80 år ? Her liker alle seg!

s