Vi åpner 15. juni kl. 08:30

Endelig kan vi åpne dørene igjen! Vi gleder oss, har savnet dere og ser frem til en aktiv og god sommer. Nå blir det godt å komme i gang igjen, trene litt styrke, bli med andre på gruppetrening, sykle intervaller eller løpe på mølla. Mange har vært flinke til å følge oss på live treninger eller ute. Men – det er rart med det. Treningen inne savner vi alle sammen. Selv ansatte, som er vant med å aktivisere seg selv, ser at mye av styrken og utholdenheten er tapt. Så – start pent, men få tilbake rutinene dine så fort du kan!

Smittevernstandarden for treningssentre har vi satt oss godt inn i. Vi kan ha gruppetimer, sykkeltimer, dusje. Vi kan trene styrke og løpe. Så det meste er som før, men med hensyn. På harde kondisjons økter skal det være 2 meters avstand, for øvrig 1 meter. Siden våre e2 lokaler er så store, og med god plass til utstyr, er vi heldige. Vi trenger kun små justeringer for at du skal kunne trene trygt hos oss. Fokus på hygiene og renhold, avstand og oversikt over alle som er inne er noe av det som skal gjennomføres. DU må også gjøre ditt for at vi skal lykkes. Gjør deg ferdig på et apparat, vask og gå videre. Vask også gjerne før overtar en maskin eller et apparat, da er du helt sikker. 🙂 Og husk stenger og håndtak! Håndkle tar du alltid med. Vi vil sette ut mange stasjoner for desinfisering og vask for å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

Timeplanen ligger i e2 appen. Da med færre plasser på hver time. Book deg i appen så får du plass. Skulle det vise seg at vi får stort trykk, vil vi sette inn flere timer etter hvert. Timeplanen er dynamisk og vi skal alltid kunne tilby deg gruppetrening. Vi sees !